72 900 €
970,96€/m²
Siūlykite savo kainą
Butas : Vytauto g. Centras Šiaulių m. sav.
Kambarių sk. 3 Statybos metai 1979 m. Plotas 75.08 m² Aukštas 1/5
Naujiena rinkoje. Parduodamas išskirtinis trijų kambarių butas labai geroje vietoje, Vytauto 265, Šiauliuose. Namas visiškai netoli centrinės miesto dalies.

Namas geroje vietoje, labai patogus susisiekimas su visais miesto rajonais tiek automobiliu, tiek ir viešuoju transportu. Šalia prekybos centrai, netoli autobusų stotelė, daug ugdymo įstaigų. Netoliese centrinė miesto turgavietė, pagrindinis Šiaulių miesto stadionas, maniežas.
Namas bendrabučio tipo, bet butas turi atskirą įėjimą iš gatvės, vitrininiai langai. Trys jaukūs kambariai, vonia ir WC, virtuvė, dvi rūbinės. Pakeistos durys ir langai. Atlikti remontai visame bute. Pakeista elektros instaliacija ir vamzdynai. Virtuvė sujungta su svetaine, kurių bendras plotas net 44 kv.m., tai šio buto išskirtinumas. Kieme matosi daug žalumos ir augalijos. Name įsikūrusi bendrija, maži komunaliniai mokesčiai. Yra galimybė prie buto prisijungti dar papildomų 38 kv.m. patalpų Butas parduodamas su visais baldais ir buitine technika. Butas jaukus ir labai šiltas.

BENDRA INFORMACIJA
- Bendras plotas - 75,08 kv.m;
- Kambarių skaičius - 3;
- Namo tipas - mūrinis;
- Aukštas - 1/5
- Plastikiniai langai;
- Dvi rūbinės;
- Rūsys
- Atskiras įėjimas

KOMUNIKACIJOS
- Šildymas - centrinis;
- Dujos - miesto
- Vandentiekis - miesto;
- Kanalizacija - miesto;
- Kabelinė televizija;
- Internetas

BUTO APDAILA
- Sienos - tapetai, dažytos;
- Grindys - Akmens masės plytelės; kokybiškas laminatas.
- Langai - kokybiški plastikiniai su stiklo paketais;
- Šarvo durys;
- Tualeto ir vonios patalpos sujungtos;
- pakeisti vamzdynai ir elektros instaliacija;

Susidomėjote? Nelaukite! Registruokitės apžiūrai jau dabar. Buto kaina 72900 eur
Daugiau informacijos telefonu:

REMAX brokeris
Linas Cinkutis +37067305341

Ypatumai

Detalus planas; Su baldais; Internetas; Buitinė technika; Atskiras įėjimas; Dušas; Šarvuotos durys; Rūsys; Kabelinė televizija; Rūbinė; Sandėliukas; Virtuvė sujung. su kamb.; Langai su stiklo paketais; Šaldytuvas; Televizorius; Skalbimo mašina; Įvestos dujos; Nauja elektros instaliacija; Nauja kanalizacija; Galima deklaruoti gyv. vietą; Viryklė; Indaplovė; Virtuvės komplektas; Plastikiniai vamzdžiai; Centrinis;