19 200 €
175,71€/m²
Siūlykite savo kainą
Namas : Šiaulių r. sav.
Kambarių sk. 3 Statybos metai 1930 m. Plotas 109.27 m²
Parduodama išskirtinio jaukumo ir privatumo sodyba netoli Gilvyčių. Nuo Šiaulių sodyba nutolusi apie 30 kilometrų. Sodybą yra vienkiemio tipo, įsikūrusi miško apsuptyje. Iki Gilvyčių apie 3 km, tad būtiniausių prekių parduotuvė nebus taip toli.

Pats gyvenamasis namas jau pradėtas rekonstruoti. Visame plote išvedžiotas grindinis šildymas, grindys išbetonuotos, pajungtas dujinis katilas maitinamas nuo dujų balionų. Taip pat atvesti visi vandentiekio bei nuotekų taškai, įrengtas nuotekų valymo įrenginys. Atnaujinta visa elektros instaliacija. Pakeista dalis langų į šiuolaikiškus plastikinius langus.

Vis tik esmė čia yra turbūt ne inžineriniai dalykai, tačiau pati sodybos vieta, vienkiemis, miško kaimynystė, neretai į kiemą užklystanti gyvoji gamta (stirnos, zuikiai, lapės, įvairūs paukščiai ir kiti miško gyventojai.) Kieme auga daug brandžių medžių, po kuriais galima susikurti puikiais poilsio stoteles, pavėsines ar lauko virtuves. Nuostabi vieta vasarnamiui, o gal ir ramiam gyvenimui.

Sodybos plotas nėra mažas, beveik 1 HA žemės, tad planuojančiam įsteigti savo bityną ar užsiimti kita ūkine veikla bus kur tai padaryti. Gretimai yra besiribojančių skypų, kuriuos galima išsinuomoti arba išsipirkti iš valstybės ir taip praplėsti savo valdas.

BENDRA INFORMACIJA
- Gyvenamas namas - 109,27 kv.m;
- Ūkinis pastatas - įgriuvęs.
- Kambarių skaičius - galima formuoti;
- Namo tipas - rąstinis apkaltas lentutėmis;
- Langai - dalis medinių, dalis plastikinių;
- Stogas - šiferis;
- Statybos metai - 1930,
- 91 arų žemės sklypas.
- Naujai apskardintas kraigas ir kaminai;

KOMUNIKACIJOS
- Šildymas - dujinis autonominis su balionais.
- Vandentiekis - iš šulinio;
- Kanalizacija - valymo įrengimas;
- Elektra;

KITA INFORMACIJA
- Šulinys;
- ūkiniai pastatai;
- Yra užakęs prūdas;
- Garantuotas privatumas.

Namas ramioje vietoje. Rami aplinka, vieta praktiškai be eismo, todėl privatumas garantuotas. Vis tik Gilvyčių gyvenvietė yra vos už 3 km, tad prireikus būtiniausių prekių galima suvaikščioti ir pėstute. Iš Gilvyčių kursuoja ir viešasis transportas. Kelias valomas, greideriuojamas.

Dokumentai tvarkingi.

Kadangi Šiaulių rajonas, galima pretenduoti į valstybės subsidiją pirmąjam būstui.

Skambinkite ir registruokitės apžiūrai. Daugiau informacijos telefonu: 8 640 63 417
Sertifikuotas LNTAA brokeris
RE/MAX Trust biuro vadovas
Justas Niauronis

RE/MAX Trust:
Greitas ir saugus sandoris. Pirkėjams nėra tarpininkavimo mokesčio. Perkant su paskola - palankios SWEDBANK, SEB, LUMINOR bankų sąlygos. Nemokamos konsultacijos.
Nekilnojamo turto brokeriams - jei turite klientą šiam objektui, kreipkitės!