147 000 €
844,83€/m²
Siūlykite savo kainą
Namas : Šiaulių r. sav.
Kambarių sk. 4 Statybos metai 2021 m. Plotas 174 m²
Populiarioje Sutkūnų gyvenvietėje Šiaulių rajone, parduodamas erdvus namas su garažu dešimties arų sklype. Planuojama namo statybos pabaigimo data 2022 metų vasara.

Namo projektas yra A energetinės klasės, bus šildomas dujomis. Vanduo tiekiamas iš gręžinio ir sumontuotas vietinis nuotekų valymo įrengimas.

Planuojamas darbų baigtumas iki 85% pastatant patį pastatą, išvedžiojant visą santechniką, elektros instaliaciją, šildymo sistemą bei vandentiekio ir nuotekų sistemą. Bus apšiltintas bei užarmuotas ir nutinkuotas fasadas, sudėti kokybiški langai ir durys, stogo danga - skarda. Perdanga medinė. Poliniai pamatai su apšiltintu rostverku.

Šalia stovi lygiai tokio paties projekto namas kaip pavyzdys. Itin didelė svetainės ir virtuvės zona siekia beveik 80 kv.m. Atskiru susitarimu galima šiek tiek koreguoti suprojektuotą išplanavimą.

Sklypas erdvus, 10 arų, namas puikiai įsikomponuoja į erdvę ir dar lieka nemažai kiemo įvažiavimui bei poilsio zonai. Prie namo suprojektuota didelė terasa maloniems vakarams.

BENDRA INFORMACIJA
- Namo plotas - 174 kv.m;
- Sklypo plotas - 10 arų;
- Kambarių skaičius - 4;
- Namo tipas - mūrinis;
- Kokybiški langai;
- Kokybiškas stogas, skarda;
- Statybos metai - 2022.

KOMUNIKACIJOS
- Šildymas - dujos;
- Vandentiekis - iš gęžinio;
- Kanalizacija - valymo įrengimas;

NAMO APDAILA
- Namo fasadas be apdailos, bus nutinkuotos sienos paruoštos Jūsų pasirinktai apdaiali (dekor. tinkas, klinkeris, mediena, ar pan.);
- Langai - plastikiniai su stiklo paketais;
- Grindys – Šildomos išbetonuotos;
- Sienos – pertvaros mūrinės;
- Lubos – gipsas
- Stogas – skarda.
- Sklypas nuplaniruotas, paruoštas Jūsų gerbūvio vizijai.
- Teritorija aptverta.

Namas geroje vietoje. Rami aplinka, vieta praktiškai be eismo, todėl privatumas garantuotas. Apgyvendinta kaimynystė byloja, daug jaunų šeimų. Stipri Sutkūnų bendruomenė. Iš Sutkūnų važiuoja 29 miesto autobusas.

Skambinkite ir registruokitės apžiūrai. Daugiau informacijos telefonu: 8 640 63 417
Sertifikuotas LNTAA brokeris
RE/MAX Trust biuro vadovas
Justas Niauronis

RE/MAX Trust:
Greitas ir saugus sandoris. Pirkėjams nėra tarpininkavimo mokesčio. Perkant su paskola - palankios SWEDBANK, SEB, LUMINOR bankų sąlygos. Nemokamos konsultacijos.
Nekilnojamo turto brokeriams - jei turite klientą šiam objektui, kreipkitės!

Ypatumai

Elektra; Dujos; Wavin vamzdžiai; Dujinis;