100 000 €
1 691,76€/m²
Siūlykite savo kainą
Butas : Vilniaus g. Centras Šiaulių m. sav.
Kambarių sk. 2 Statybos metai 1959 m. Plotas 59.11 m² Aukštas 4/4
Naujiena rinkoje!!! Parduodamas dviejų kambarių butas, pačioje miesto širdyje, centre, Vilniaus g. 213. Namas ribojasi su pagrindiniu miesto bulvaru.

Namas labai geroje vietoje. Patogus susisiekimas su visais miesto rajonais tiek automobiliu, tiek ir viešuoju transportu. Šalia prekybos centrai, netoli autobusų stotelė, daug ugdymo įstaigų. Visiškai šalia centrinė miesto turgavietė, bulvaras, parkas, prisikėlimo aikštė. Butas ketvirtame aukšte iš 4.
Du jaukūs kambariai, sujungta ir labai erdvi vonia ir WC, virtuvė. 2013 metais darytas kapitalinis buto remontas: pakeistos durys ir langai, pakeista elektros instaliacija ir visi vamzdynai, virtuvė sujungta su svetaine, vonios kambaryje šildomos grindys. Buto privalumas labai aukštos lubos (3,20 m) ir itin plačios palangės, nes namo sienos itin storos. Per langus matosi pagrindinis miesto bulvaras. Bute yra net du balkonai, vienas iš jų ribojasi su miesto bulvaru. Name veikia veikli bendrija, itin maži mokesčiai. Butui priklauso palėpė, galimybė išsipirkti visą plotą. Tvarkinga laiptinė. Butui priklauso du parkingai. Butas jaukus ir labai šiltas. Parduodamas su daliniais baldais.

BENDRA INFORMACIJA
- Bendras plotas - 59,11 kv.m;
- Kambarių skaičius - 2;
- Namo tipas - mūrinis;
- Aukštas - 4/4
- Mediniai langai su stiklo paketais;
- Balkonas - bute yra du balkonai;

KOMUNIKACIJOS
- Šildymas - centrinis;
- Dujos - miesto;
- Vandentiekis - miesto;
- Kanalizacija - miesto;
- Kabelinė televizija;
- Internetas

BUTO APDAILA
- Sienos - dažytos;
- Grindys - Akmens masės plytelės; medinės grindys.
- Langai - kokybiški mediniai su stiklo paketais;
- Šarvo durys;
- Sujungtos vonios ir tualeto patalpos;
- Pakeista elektros instaliacija;
- Pakeisti vamzdynai;

Patogus susisiekimas su visais miesto rajonais.

Susidomėjote? Nelaukite! Skambinkite jau dabar. Buto kaina 100000 eur

Skambinkite ir registruokitės apžiūrai. Daugiau informacijos telefonu:

REMAX brokeris
Linas Cinkutis +37067305341

Ypatumai

Balkonas; Detalus planas; Su baldais; Internetas; Buitinė technika; Vieta automobiliui; Šarvuotos durys; Vonia; Kabelinė televizija; Aukštos lubos; Kodinė laiptinės spyna; Virtuvė sujung. su kamb.; Langai su stiklo paketais; Skalbimo mašina; Įvestos dujos; Nauja elektros instaliacija; Nauja kanalizacija; Galima deklaruoti gyv. vietą; Viryklė; Indaplovė; Virtuvės komplektas; Plastikiniai vamzdžiai; Centrinis;