62 000 €
1 393,26€/m²
Siūlykite savo kainą
Butas : Tilžės g. Centras Šiaulių m. sav.
Kambarių sk. 2 Statybos metai 1967 m. Plotas 44.5 m² Aukštas 5/5
Puikioje vietoje, centrinėje Šiaulių miesto dalyje, Tilžės g. 169 parduodamas puikus 2 kambarių butas. Būstas pilnai suremontuotas ir jokių papildomų investicijų nebereikalauja. Naujai įrengtas virtuvinis komplektas su visa buitine technika. Įstiklintas balkonas. Namas šimtabutis, tad ir už šildymą sąskaitos yra gerokai mažesnės nei miesto vidurkis. Tvarkingas fasadas, kieme yra praplatintas parkingas. Butas nekampinis.

Bute išklotas laminatas, sudėti plastikiniai langai, kokybiškos šarvo durys. Didelis patogumas - koridoriaus sąskaita padidintas vonios kambarys. Namas stovi itin geroje vietoje, aplink labai gera infrastruktūra. Praktiškai namo kieme yra vaikų darželis, Netoliese ir pats miesto centras, Talšos pakrantė bei prekybos centras "Lidl".

Nuostabus variantas ieškančiam buto itin geroje vietoje. Tokie perlai rinkoje pasitaiko itin retai. Puikus variantas ir investicijai! Dėka geros vietos butą bus nesunku išnuomoti, o esant reikalui ir greitai parduoti.

BENDRA INFORMACIJA
- Buto plotas - 44,5 kv.m.
- Priklauso rūsys;
- Kambarių skaičius - 2
- NEKAMPINIS
- 5/5 a.
- Namo tipas - blokinis;
- Kokybiški langai, durys;

KOMUNIKACIJOS
- Šildymas - centrinis;
- Vandentiekis - miesto;
- Kanalizacija - miesto;
- Dujos - miesto
- Internetas;

APDAILA
- Langai - plastikiniai su stiklo paketais;
- Įstiklintas balkonas;
- Grindys – laminatas, plytelės;
- Sienos – tapetai;
- Lubos – dažytos;

KITA INFORMACIJA
- Uždaras ir saugus vaikams vidinis kiemas;
- Namą administruoja bendrija.

Butas labai geroje geroje vietoje, Aplink daug ugdymo įstaigų, parduotuvių. Nuostabus susisiekimas su visais miesto rajonais tieks automobiliu, tiek ir viešuoju transportu. Netoliese atnaujintas miesto parkas. Rami kaimynystė.

Puikus variantas ieškančiam gero buto itin geroje vietoje!

Susidomėjote? Nelaukite! Nes kažkas jau žiūri Jūsų svajonių butą ir ruošiasi jį nupirkti.

Skambinkite ir registruokitės apžiūrai. Daugiau informacijos telefonu: 8 640 63 417
Sertifikuotas LNTAA brokeris
RE/MAX Trust biuro vadovas
Justas Niauronis

RE/MAX:
Greitas ir saugus sandoris. Pirkėjams nėra tarpininkavimo mokesčio. Perkant su paskola - palankios SWEDBANK, SEB, LUMINOR bankų sąlygos. Nemokamos konsultacijos.
Nekilnojamo turto brokeriams - jei turite klientą šiam objektui, kreipkitės!

Ypatumai

Balkonas; Su baldais; Internetas; Buitinė technika; Šarvuotos durys; Rūsys; Vonia; Kodinė laiptinės spyna; Virtuvė sujung. su kamb.; Langai su stiklo paketais; Šaldytuvas; Įvestos dujos; Nauja elektros instaliacija; Nauja kanalizacija; Viryklė; Indaplovė; Virtuvės komplektas; Centrinis;