11 000 €
733,33€/a
Siūlykite savo kainą
Sklypai : Matkaičių g. Šiaulių r. sav.
Plotas 15 a
Parduodamas 15 arų sklypas Aukštelkėje. Sklypas yra ramioje gatvėje. Visiškai netoli Šiauliai iki centro 10 km. Sklypo paskirtis gyvenamosios paskirties, sklypas suformuotas atliekant kadastrinius matavimus. Sklypas sausas, šalia melioracijos griovys. ESO – elektras ir ESO – dujos kitoje gatvės pusėje, vandens ir nuotekų sistemą taip pat galima prisijungti, visos komunikacijos yra!!

Gyvenvietėje aktyviai veikia Aukštelkės bendruomenė ,,Aukštarūžė“, yra lopšelis – darželis, aštuonmetė Dubysos Aukštupio mokykla, maisto prekių parduotuvė, kavinė. Netoliese Aukštelkės Šv. Antano Paduviečio bažnyčia, viešojo transporto sustojimas, dviračių takas iki Šiaulių miesto, geras susisiekimas su Šiaulių miestu automobiliu ar viešuoju transportu.

Bendra informacija:
- Aukštelkė, Matkaičių g.;
- Sklypo plotas: 15 a.;
- Sklypas: taisyklingos formos;
- Elektra: yra galimybė prisijungti;
- Vanduo: yra galimybė prisijungti;
- Kanalizacija: yra galimybė prisijungti;
- Dujos: yra galimybė prisijungti.
- Privažiavimas žvyras.


NT brokeris Gytis Jonaitis
Tel. 864 513 664
El. p. gytis.jonaitis@remax.lt
Sertifikuotas LNTAA brokeris

SUSIDOMĖJOTE? Skambinkite ar rašykite. Suderinsime laiką apžiūrai Jums patogiu metu, aptarsime visus rūpimus klausimus.

RE/MAX
Greitas ir saugus sandoris. PIRKĖJAMS NĖRA TARPININKAVIMO MOKESČIO! Profesionali konsultacija ir atsakymai į klausimus. Esant poreikiui parduosime Jūsų turtą. Pagalba perkant.
Perkant su paskola – palankios sąlygos LUMINOR, SWEDBANK, SEB, CITADELĖS bankuose. Turto vertinimas ir dokumentų tvarkymas notariniam sandoriui. VISKAS VIENOSE RANKOSE.

Ypatumai

Elektra; Dujos; Vandentiekis; Kanalizacija; Kraštinis sklypas;