740 000 €
2 761,19€/m²
Siūlykite savo kainą
Komercinė : J. Basanavičiaus g. Palangos m. sav.
Kambarių sk. 6 Statybos metai 1930 m. Plotas 268 m² Aukštas 1/2
PARDUODAMI VEIKIANTYS SVEČIŲ NAMAI J. BASANAVIČIAUS G., PALANGOJE
Tai ideali vieta ilgalaikiam verslui!

Bendras plotas – 268,22 kv. m;
Apartamentų skaičius – 6;
Aukštai – 2;
Namo tipas – karkasinis;
Statybos metai – 1930;
2019 m. svečių namai pilnai atnaujinti.

PATALPŲ ĮRENGIMAS IR APDAILA:

Langai – plastikiniai, orientuoti į visas puses;
Grindys – laminatas, kiliminė danga, plytelės;
Sienos – dažytos, plytelės;
Lubos – dažytos;
Šildymas – dujinis katilas (labai mažos išlaidos);
Vidaus ir įėjimo durys – natūralaus medžio;
Laiptai – natūralaus medžio.

YPATUMAI:
Svečių namai - J. Basanavičiaus g., vos kelios minutės iki Palangos tilto. Strategiškai patogi bei patraukli vieta Jūsų verslui.

Jauku, šviesu, šiuolaikiška. Apartamentai 2019 m. atnaujinti.

Pirmame aukšte šeimyninis apartamentas su erdviu miegamuoju, virtuvės zona ir vonios kambariu. Du dviviečiai apartamentai su san. mazgais. Jaukus vienvietis apartamentas su san. mazgais.
Mansardiniame aukšte šeimyninis apartamentas su erdviu miegamuoju, virtuvės zona ir vonios kambariu. Dvivietis apartamentas su san. mazgu. Atviras balkonas su vaizdu į J. Basanavičiaus g.
Beveik visi miegamieji išsidėstę į priešingą J. Basanavičiaus gatvės pusę - į pušyną.
Apartamentuose yra nemokama kabelinė TV, nemokamas Wi-Fi interneto ryšys, šaldytuvas, vonios kambarys (WC, dušas) su šildomomis grindimis.
Prie svečių namų, uždarame kieme yra nemokama mašinų stovėjimo aikštelė.

Papildomos pajamos:
Sudarytos nuomos sutartys su prekiautojais (7 mini prekybvietės), veiklą vykdančiais prie J. Basanavičiaus g. šaligatvio.

KOMUNIKACIJOS:
Šildymas – dujinis.
Vandentiekis – miesto.
Kanalizacija – miesto.

SKLYPO APRAŠYMAS:
Žemės sklypo naudojimosi būdas – komercinės paskirties objektų teritorijos;
Sklypo plotas – 20,36 a;
Atlikti kadastriniai matavimai;
Sudaryta nuomos sutartis su LR (iki 2095-12-13).

Palanga – jaukus ir niekada nenurimstantis Lietuvos pajūrio kurortas, kuriame kiekvienas ras kažką įdomaus ir stebinančio. Nuo seno Palanga garsėja dėl savo gamtos, tyro oro, tvarkingų paplūdimių ir žeme, turinčia gydomųjų savybių. Neilgai trukus tapo viena iš mėgstamiausių atostogų krypčių. Žmonės iš Lietuvos ir įvairiausių pasaulio valstybių plūsta visus metus, nes tiek vasara, tiek žiemą veiklos čia netrūksta.
J. Basanavičiaus gatvė yra pagrindinė komercinė Palangos miesto gatvė, jungianti Vytauto gatvę su Palangos tiltu. Sezono metu šioje gatvėje vyrauja pastovūs, itin dideli pėsčiųjų srautai. Šioje gatvėje įsikūrę prekybininkai siūlo įsigyti įvairių suvenyrų, pagamintų iš „Baltijos auksu“ vadinamo gintaro: juvelyrinių dirbinių, paveikslų bei kitų interjero detalių.
Ramesnių bei intelektualių pramogų pageidaujantys poilsiautojai ar šeimos su vaikais gali apsilankyti kine, teatre, meno galerijose bei muziejuose, vaikštinėti dideliame, gražiame botanikos parke, apžiūrėti rožynus, oranžeriją.
Visai netoli pagrindinės gatvės yra miesto turgus, kuriame prekiaujama šviežiomis sezoninėmis uogomis, vaisiais bei daržovėmis, žuvimi, lietuvišku medumi.
Palangos miesto estradoje kasmet vyksta vaikų ir jaunimo muzikos šventė „Laumės juosta“. Kiekvieną vasarą, netoli Palangos įrengiamoje lenktynių terasoje organizuojamos „1000 kilometrų lenktynės“, į kurias atvyksta automobilių sporto gerbėjai. Šaltuoju metų laiku, vasario mėnesį, kurorte siaučia „Palangos stintų šventė“.
Pro miestą teka Rąžės upelis, kurio krantus jungia net 10 įvairių tiltelių. Upelio pakrantė – mėgstama šeimų pasivaikščiojimų vieta, nes Rąžėje nuolat plaukioja turistų akį džiuginančios antys su mažais ančiukais. Čia visuomet galima sutikti ir žvejų.

SKELBIMO KAINA NURODYTA BE PVM.

Vaida Embrasaitė-Kaminskienė
Nekilnojamojo turto brokerė
Taikos pr. 32A, Klaipėda
El. paštas: vaida.embrasaite@remax.lt
Mob.: 8 698 83655