9 500 €
146,15€/m²
Siūlykite savo kainą
Namas : Pasvalio r. sav.
Kambarių sk. 3 Plotas 65 m² Sklypo plotas 75 a
Brandžių medžių apsuptyje, erdviame 75arų sklype parduodamas rąstinis namas, Pušaloto miestl., Pasvalio rajone.
Namas rąstinis, 3 kambarių, kurenamas krosnele, malkiniu pečiumi Yra įvestas miestelio vanduo, viduje vonia, boileris. Reikalingas remontas ar rekonstrukcija.
Graži ir erdvi aplinka aplink namą, kurį supa vaismedžių sodas ir brandūs medžiai. Jaukus ir uždaras kiemas vasarą. Iki miestelio centro, maisto ir ūkinių prekių parduotuvių, šiuolaikiškos vaikų žaidimų aikštelės, sporto (krepšinio, tinklinio) ir laisvalaikio aikštelės apie 1,25km.
Iki šiuolaikiškai sutvarkyto Pušaloto paplūdimio, kuriame įrengtos persirengimo kabinos, suoliukai, lauko kepsninė, tiltelis šokinėjimui į vandenį apie 200m.
Pušalote yra medicininis punktas, seniūnija, aktyvi ir draugiška miestelio bendruomenė, kuri rūpinasi Pušalo miesteliu, organizuoja ir dalyvauja įvairiose kasmetinėse šventėse.
Pušalotas įsikūręs pusiaukelėje tarp Panevėžio ir Pasvalio. Patogus susisiekimas. Nuo Panevėžio miesto centro apie 25km, nuo Pasvalio 24km. Važiuoja tarpmiestinis autobusas. Artimiausias kaimyninis miestelis - Pumpėnai (6km).
Vaikus į Pumpėnų gimnaziją, pagal poreikį, veža mokyklinis autobusas.
Pušalotas - jaukus, prižiūrėtas ir gyvas miestelis, į kurį vis keliasi naujakuriai. Gyventojai tvarkosi, rekonstruojasi ar statosi naujus namus.
Gera vieta atokiau nuo kaimynų, nuo miesto striukšmo. Galimybė turėti didelį nuosavą sodą/daržą, gyventi ar poilsiauti gryname ore, gamtos apsuptyje.

Ypatumai

Elektra; Kietu kuru;