105 000 €
1 147,54€/m²
Siūlykite savo kainą
Butas : Paukščių tak. Žaliūkiai Šiaulių m. sav.
Kambarių sk. 3 Statybos metai 2005 m. Plotas 91.5 m² Aukštas 5/5
Itin geroje vietoje per vidurį tarp miesto centro ir pietinio rajono parduodamas trijų kambarių butas! Būstas apstatytas kokybiškais integruotais baldais ir buitine technika. 3 kambarių butas šildomas autonominiu dujinu šildymu ir yra nebrangus išlaikyti.

Nuostabus erdvės pojūtis vos įžengus pro duris nepaliks abejingų. Net 91,5 kv.m. bendro ploto su lodžija 3 kambarių butas išsiskiria savo erdvėmis iš kitų rinkoje esančių 3 kambarių butų. Tokius dalykus galima pajausti tik esant pačiame bute.

Namas naujos statybos, priduotas 2006 metais. Įrengtas požeminis parkingas su šildomu įvažiavimu, todėl nuolydis yra visada sauas ir patogus naudotis. Butui taip pat priklauso ir sandėliukas. Kitaip tariant pilnas komplektas, Butas, parkingas ir sandėliukas. Geroji naujiena, kad pastačius mašiną savo patogiame parkinge nebereikės eiti per lauką - į butą pateksite per vidaus laiptinę.

Namas itin geroje vietoje, labai patogus susisiekimas su visais miesto rajonais tiek automobiliu, tiek ir viešuoju transportu.

BENDRA INFORMACIJA
- Bendras plotas su lodžija - 91,5 kv.m;
- Kambarių skaičius - 3;
- Namo tipas - mūrinis;
- Aukštas - 5/5;
- Plastikiniai langai;
- Sandėliukas;
- Parkingas;

KOMUNIKACIJOS
- Šildymas - dujinis autonominis;
- Dujos - miesto;
- Vandentiekis - miesto;
- Kanalizacija - miesto;
- Kabelinė televizija;

BUTO APDAILA
- Sienos - dažytos;
- Grindys - laminatas;
- Langai - kokybiški plastikiniai su stiklo paketais;
- Šarvo durys;

Puikus variantas šeimai svajojančiai apie savo būsto įsigijimą. Patogus susisiekimas su visais miesto rajonais. Bute yra papildomai nuo garso izoliuota siena su kaimynais, kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas ir privatumas. Būstas yra atlaisvintas ir paruoštas kraustytis iš karto.

Susidomėjote? Nelaukite! Nes kažkas jau žiūri Jūsų svajonių butą ir ruošiasi jį nupirkti.

Skambinkite ir registruokitės apžiūrai. Daugiau informacijos telefonu:
8 640 63 417
Sertifikuotas LNTAA brokeris
RE/MAX Trust biuro vadovas
Justas Niauronis

RE/MAX Trust:
Greitas ir saugus sandoris. Pirkėjams nėra tarpininkavimo mokesčio. Perkant su paskola - palankios SWEDBANK, SEB, LUMINOR bankų sąlygos. Nemokamos konsultacijos.
Nekilnojamo turto brokeriams - jei turite klientą šiam objektui, kreipkitės!

Ypatumai

Signalizacija; Balkonas; Detalus planas; Su baldais; Internetas; Dušas; Vieta automobiliui; Šarvuotos durys; Vonia; Kabelinė televizija; Kodinė laiptinės spyna; Sandėliukas; Virtuvė sujung. su kamb.; Langai su stiklo paketais; Šaldytuvas; Televizorius; Įvestos dujos; Viryklė; Virtuvės komplektas; Plastikiniai vamzdžiai; Dujinis;