470 €
7,34€/m²
Siūlykite savo kainą
Butas : Žemaičių g. Žemaičiai Panevėžio m. sav.
Kambarių sk. 2 Plotas 64 m² Aukštas 1/5
Nuomuojamas erdvus, šiuolaikiškai įrengtas butas. 64 m2, šiltas, su naujais baldais ir įranga. Atliktas pilnas kapitalinis remontas iš 3 kambarių perdarytas į 2, su baldais (spintos, lova, svetainės kampas ir visi kiti pagrindiniai baldai),nauja buitine technika (indaplovė, el. viriklė, orkaitė, skalbyklė, televizorius). Žemaičių gatvėje.
Butas mūriniame name, pirmame aukšte iš 5, yra didelis balkonas. Bute atliktas kapitalinis remontas: pilnai pakeista elektros instaliacija, pakeisti vamzdynai, apšiltintos sienos, paklotos naujos medžio parketlenčių grindys su garso izoliacija. Vonios kambarys turi dušą, vonią, pisuaras, bidė. Patogus išplanavimas, langai į abi namo puses, ramūs ir tvarkingi kaimynai. Netoli miesto centras, šalia darželiai, mokyklos, prekybos centras.
Ieškomi tvarkingi, mokūs nuomininkai tik ilgalaikei nuomai. Reikalingas 2 mėnesių depozitas
Apsigyventi galima jau dabar.

Ypatumai

Signalizacija; Balkonas; Su baldais; Internetas; Buitinė technika; Dušas; Vieta automobiliui; Šarvuotos durys; Vonia; Virtuvė sujung. su kamb.; Parketas; Šaldytuvas; Televizorius; Skalbimo mašina; Nauja elektros instaliacija; Nauja kanalizacija; Viryklė; Indaplovė; Centrinis;