800 000 €
2 352,94€/m²
Siūlykite savo kainą
Komercinė : S. Daukanto g. Vilkaviškio r. sav.
Kambarių sk. 6 Statybos metai 1991 m. Plotas 340 m² Aukštas 1/1
Parduodamas Vilkaviškio miesto turgus.

Objektui priklauso pastatas – turgavietės paviljonas, pastatas – katilinė bei kiemo statiniai.
Žemės sklypas –1.5 ha komercinės paskirties objektų teritorijos, valstybinės žemės sklypo nuomos sutartis iki 2102 m. Sklypas išsidėstęs per dvi dalis, aikštelę ( apie 30 a.) skiria kelio servitutas.
Puikus investicinis objektas miesto centre, kur patogus susisiekimas su visomis miesto dalimis bei miesto aplinkkeliu, arti keletas prekybos centrų, kultūros centras, autobusų stotis, kavinė, degalinė, gėlių turgelis.

Pastatas - paviljonas.
Naudojimo paskirtis – prekybos.
Užstatytas plotas – 251 kv.m., 1991 m. statyba.
Mūrinis, stogo danga – bitumas.
Komunalinis vandentiekis bei nuotėkos.
Šildymas – vietinis (kietu kuru).
Pastatą sudaro keletas įvairaus dydžio patalpų, san.mazgas.

Pastatas – katilinė
Naudojimo paskirtis – kita.
Užstatytas plotas – 92 kv.m., 1991 m. statyba.
Mūrinis, stogo danga – bitumas.
Komunalinis vandentiekis bei nuotėkos.
Šildymas – vietinis (kietu kuru).
Teritorija dalinai aptverta, asfaltuota, apšviesta.


Žinutė investuotojams:
1. Gera strateginė vieta: Vilkaviškis yra strategiškai tinkama vieta investicijoms - tai ne tik regioninis centras, bet ir svarbi transporto ašis, kuri palengvina tiek prekių tiekimą, tiek ekonominius ryšius su kitais regionais. Miesto aplinkkelis vos už poros kilometrų, leidžiantis per 20 min pasiekti Marijampolę ir Via Baltika keliais lengvai susisiekti su kitais miestais. Prieš pat turgų – prieš keletą metų pastatyta moderni architekto G. Balčyčio projektuota Vilkaviškio autobusų stotis., kur autobusų stoties funkciją čia papildo prekybos, smulkiojo verslo ir aptarnavimo verslo įstaigos, kas padėjo savivaldybei sukurti naujas darbo vietas regione.
2. Inovatyvumas: Miestas plečiasi ir modernėja. Čia galite rasti unikalias investicines galimybes, siekiant plėtoti verslus, inovacijas ir kurti naujas darbo vietas.
3. Miesto savivaldybė bei verslo ir turizmo centras geranoriškai bendradarbiauja su rajono investuotojais, sudarydami palankias sąlygas įsikurti ir vystyti verslą.
4. Būsto rinka: Mieste yra įvairaus tipo būsto pasirinkimas, o nekilnojamojo turto kainos gali būti patrauklios verslo investicijoms ar naujai sukurtų darbo vietų darbuotojams įsigyti.
5. Mažesnė konkurencija: Nedidelėse vietovėse yra mažiau investuotojų, todėl išsiskirti ir rasti unikalias investavimo galimybes gali būti lengviau, turime daug neišnaudotų verslo nišų.
6. Bendruomenės parama: Mažesnių miestų bendruomenės yra labiau linkusios įsitraukti ir palaikyti vietinius verslus ir investicijas, kas gali padėti pritraukti klientus ir partnerius.
7. Pigiau gyventi ir verslauti: Nedideliuose miestuose yra pigesnės gyvenimo sąnaudos, nuomos kainos ir kitos išlaidos, kas gali padėti sutaupyti už investicijas ir verslo veiklą.
8. Artumas gamtai: Vilkaviškis įsikūręs greta Paežerių ežero, turi atnaujintą miesto parką, pėsčiųjų taką - patogiai leidžiantį miesto žmonėms pėsčiomis pasiekti visas miesto dalis, suteikiant investuotojams puikią galimybę pasinaudoti turizmo ar ekologinio turizmo galimybėmis.

Miestas turi potencialą plėtoti įvairias verslo sritis, bendradarbiauti su vietos institucijomis ir kurti tvarias investicijas į miesto vystymą.

Pardavimo kaina – 800 000 Eur.

Maloniai kviečiu apžiūrėti objektą Jums patogiu metu, įvertinti jo privalumus - suteiksiu visą reikalingą informaciją bei atsakysiu į visus rūpimus klausimus.
______________________________________________________

Ketinate pirkti ar parduoti būstą? Susisiekite:
- Profesionaliai paruošiu objektą pardavimui;
- Sutvarkysiu visus dokumentus tiek pirkėjui, tiek pardavėjui;
- Pasirūpinsiu reklamos sklaida;
- Pasirūpinsiu sklandžiu sandoriu;
- Patarsiu visais su NT susijusiais klausimais.

Konsultacija bei preliminarus turto vertinimas nemokamai.

Inga Ciesiūnė
Remax Extra brokerė Jūsų mieste
+37061489376
FB - NT Brokerė Inga Ciesiūnė
Instagram – NT brokerė Inga

Ypatumai

Detalus planas; Elektra; Geras privažiavimas; Maitinimo įstaiga pastate; Atskiras įėjimas; Įėjimas iš gatvės; Vandentiekis; Vieta automobiliui;